Polgárőr szervezet

007 december hónap közepén alakult meg a helyi Polgárőr szervezet, Kondói Polgárőr Egyesület néven. Itt kívánjuk megköszönni Geregur Istvánnak a szervező munkáját, hiszen neki köszönhetjük azt, hogy több mint 30 helybeli lakost meggyőzött a Polgárőrség szükségességéről. Az alakuló ülésen részt vevők egyhangúlag az alábbi személyeket választották meg az egyesület tisztviselőinek:

  • Geregur István – elnök
  • ifj. Fajder Gábor – elnök helyettes
  • Ráski Zoltán – titkár

December 15-től a polgárőr szervezet tagjai rendszeresen járőrőznek a község bel- illetve külterületén. Már az első napokban kiderült, hogy volt értelme létre hozni ezt a szervezetet, hiszen egyik lakosunk a polgárőröknek köszönheti életét.

Hangsúlyozni szeretnénk azt, hogy a szervezet nem lát el hatósági feladatot csak segítséget nyújt. A legfontosabb szempont, amiért megalakult ez a szervezet: A LAKOSSÁG BIZTONSÁGÉRZETÉNEK NÖVELÉSE.

Polgárőreink egyelőre csak a legminimálisabb felszereléssel rendelkeznek. Bármilyen anyagi támogatás nagy segítség részükre. Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná az egyesületet, az adományát leadhatja az önkormányzat hivatalában, illetve a Polgárőr egyesület tisztségviselőinél.

Helyi polgárőrség elérhetősége:

Kondói Polgárőr Egyesület

Cím:

3775 Kondó, Szabadság u. 81.

Telefonszám:

+36/48/521-025

E-mail:

polg.hiv.kondo@parisat.hu